Канят на почистване и забавление в Ботаническата градина в неделя

Канят на почистване и забавление в Ботаническата градина в неделя

„Включете се в 6-тото поред почистване на територията на ботаническата градина в Пловдив, когато отново с помощта на най-малките ще сглобим и къщички за птици.Ще продължим да организираме почистващи акции цяло лято, за да подготвим територията за голямото засаждане на минзухари, което плануваме през септември.”

С този призив се обръщат към пловдивчани доброволците, заели се да превърнат в китно местенце пловдивската Ботаническа градина.

„Силно се надяваме обещаната ограда да бъде завършена до тогава. И нека напролет се радваме на красотата на хиляди цъфнали минзухари както жителите на град Щецин в Полша!

Бихме искали да благодарим сърдечно на екипа на Speedflow Bulgaria за подкрепата при организирането на доброволците и помощните материали, на кмета на район Тракия за извозването на събрания боклук и на Аграрен Университет Пловдив, без които всичко това нямаше да бъде възможно. И не на последно място благодарим на всички доброволци, които отделят от своето лично време, за да превърнат ботаническата градина в приказно място за малки и големи!” – казват още доброволците

Те приканват да се забавляваме заедно на открито в неделя, 15 април от 11 часа.

Източник : GustoNews