Канят на уборка с барбекю в Ботаническата градина

Канят на уборка с барбекю в Ботаническата градина

Точно преди 1 година стартираха доброволческите инициативи по възстановяването на Ботаническата градина в град Пловдив.

От тогава насам всеки месец градината е притегателно място за невероятни хора, които споделят любовта си към природата и желанието тя да бъде по-близо до нас в градска среда! Продължаваме да създаваме спомени, да пишем история, като бавно, но сигурно превръщаме една идея в реалност. Заедно!

По този повод имаме удоволствието да поканим всички приятели на Ботаническата градина да отпразнуват заедно с нас тази наситена и ползотворна година! Заповядайте на 27 октомври (събота) от 10:00 до 14:00 на голямо празнично почистване & барбекю, съобщават организаторите на инициативата.

Те набират и доброволци, които с желание да покажат уменията си в следните дейности:

– Мастър барбекю клас

– Практичен урок: Как да въведем ред и чистота в градината

– Състезание: Аз засаждам луковици най-бързо

– Импровизация: Танци свободен стил с/без музикално оформление

– Творческа работилница за най-малките

– Вдъхнови ме: Обмен на идеи за ново име и лого на градината

Освен организацията на това прекрасно юбилейно почистване в момента с пълна сила тече и Конкурсът за избор на име и лого на Ботаническата градина по инициатива на Аграрен Университет-Пловдив и Speedflow Bulgaria. Приветстваме всеки, вдъхновен от тази идея, да се включи и да представи своите творчески предложения, за да помогне за създаването на визуалната идентичност на това важно за Пловдив място, приканват организаторите.

Източник : Marica.bg